Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby. Viac informácií OK
 
MRC 2017

Dobšinská zima úspešne za nami.

FOTO: Jozef Pisch 06.02.2018 - Minirally Cup - Oznamy
Prvé podujatie seriálu MRC 2018 je za nami.
Priatelia, tak sme vstúpili do novej sezóny seriálu Minirally Cup 2018 prvým podujatím, tradičnou Dobšinskou zimou, ktorá sa konala 2. a 3. februára 2018. Na podujatie poslalo prihlášku 85 posádok, z toho až 53 registrovaných do seriálu MRC.
Podujatie začalo už v piatok voliteľným administratívnym a technickým preberaním. Usporiadatelia vytvorili technickým komisárom SAMŠ-u a nášmu technikovi veľmi dobré pracovné podmienky, kedy poskytli priestory veľkých garáží požiarnej zbrojnice, kde neboli vystavení vrtochom počasia. Aj keď hlavné slovo mali technickí komisári SAMŠ-u náš technik zistil niekoľko technických nedostatkov u vozidiel MRC, ktoré bude potrebné do ďalšieho podujatia odstrániť. Jedná sa predovšetkým o ostré hrany v interiéri niektorých vozidiel, ale predovšetkým o hasiace prístroje s neplatnou revíznou prehliadkou. Uvedomte si prosím, tu sa jedná o vaše zdravie a ochranu vášho zdravia a auta, určite nechcete, aby vám auto zhorelo, len preto, že váš hasičák bol nefunkčný.
Súťaž sa skladala z tradičných Rýchlostných skúšok „Žrebčín“, „Vlčia dolina“ a “Eurobus“ ktoré sa išli dvakrát. Že trate tohto podujatia boli skutočne náročné, dokazuje aj fakt, že z preteku muselo odstúpiť, hlavne po technických problémoch, až 17 súťažných p osádok. V konečnej klasifikácii MinirallyCupu bolo teda hodnotených 36 posádok.
Tak ako vlani, aj teraz treba vysoko oceniť úsilie a vynaloženú námahu celého usporiadateľského zboru pod vedením p. Kollárika. Vďaka počasiu a sneženiu v piatok večer všetci usporiadatelia pracovali dlho do noci, aby trate pripravili na odpovedajúcej úrovni. Takisto treba oceniť aj fakt, že mesto dalo k dispozícii garáže svojej požiarnej jednotky, takže technickí komisári mali vytvorené veľmi dobré podmienky pre svoju prácu. Aj diváci a ostatní návštevníci si prišli na svoje, pretože aj rýchlostné skúšky „Žrebčín“ a „Eurobus“ boli zabezpečené ozvučením a dobrým komentárom oboch moderátorov, takže diváci vždy dostali informácie o aktuálnom dianí na trati.
Záverečné výsledkové listiny v absolútnom hodnotení MRC Dobšinská zima a v jednotlivých triedach je v prílohách.

CELKOVÉ PORADIE

Absolútne Hodnotenie

1. - b
2. - b
3. - b
4. - b
5. - b

Kategória A1

1. - b
2. - b
3. - b
4. - b
5. - b

Kategória A2

1. - b
2. - b
3. - b
4. - b
5. - b

Kategória A3

1. - b
2. - b
3. - b
4. - b
5. - b

Kategória A4

1. - b
2. - b
3. - b
4. - b
5. - b

Kategória Z5

1. - b
2. - b
3. - b
4. - b
5. - b

Kategória Z6

1. - b
2. - b
3. - b
4. - b
5. - b
kompletné poradie
CPN Design MRC Media My Racing Career maad.sk erally.sk